Ervaringen met Hans

 

Over Hans’ cursussen:

‘Het werkt écht!’

‘Na de cursus bij Hans heb ik het best gelezen artikel op www.tvc.nl geschreven. Het werkt écht!’

Laura Babeliowsky,
www.getclientsnow.nl

“Sinds deze cursus durf ik meer.´

‘Hans leert je hoe je aandacht opeist in plaats van in de menigte opgaat. Sinds deze cursus durf ik meer. En schrijf ik niet alleen met veel plezier artikelen voor mijn eigen site en nieuwsbrief, maar heb ik ook moeiteloos prikkelende gastcolumns geschreven.’

Lonny de Schrijver,
ADHD en ADD oudercoaching en -begeleiding – www.lonnydeschrijvercoaching.nl

‘Hij legt glashelder uit hoe jezelf in één klap op de kaart zet.´

‘Als er niet gereageerd wordt op een artikel, bestaat het feitelijk niet”. Deze keiharde eye-opener leerde ik van Hans van Willigenburg, die vervolgens ook glashelder uitlegde wat je moet doen om artikelen te schrijven die gegarandeerd in het oog springen, en die je als ZZP-er in één klap op de kaart zetten.’

Marjan Hogendijk,
coach/adviseur – www.kwaliteit.com

‘Onderscheidend schrijven is nu binnen mijn bereik.´

‘Praktisch, enthousiast en met een scherpe focus op de juiste woorden en zinnen. Hans daagt uit. In mijn kritische groep met ervaren schrijvers wist hij alle aanwezigen op scherp te zetten. En met zijn adviezen tot betere oplossingen aan te sporen. Onderscheidend schrijven voor mijn bedrijf is nu binnen mijn bereik.’

Bart van Roosendaal,
trainer-coach – www.inderoos.nl

‘Scherpe pen (…) constructieve kritiek’

“Hans heeft mij laten zien hoe belangrijk het is om met de deur in huis te vallen, overbodige zinsdelen en woorden te schrappen en een stuk van een krachtig einde te voorzien. Hij geeft je een compliment als iets echt goed is, maar aarzelt gelukkig ook nooit om helder en scherp aan te geven wat er beter kan. Iedere journalist-in-wording kan leren van zijn ruime ervaring, scherpe pen en constructieve kritiek.

Pim van den Dool – journalist bij nrc.next – http://pimvandendool.wordpress.com/over/

‘Leren verleiden…’

‘Hans weet als geen ander hoe je lezers kunt “verleiden”. Hij heeft mij geïnspireerd om pakkende en prikkelende titels te gaan gebruiken. En een strategie om de lezer tot het einde toe vast te houden. Daarnaast is werken met Hans gewoon heel prettig; hij is een leuke man en in zijn workshops is de droge humor nooit ver weg.’

Irene Grootendorst – trainer – www.hnwbijdeoverheid.nl

‘Hoe helder hij de boodschap brengt…’

‘Ik zou willen dat  ik een fractie van zijn schrijverstalent en kunde had. Het verbaast me telkens hoe goed die zinnen lopen, hoe helder hij de boodschap brengt.’

‘Direct resultaat’

‘Dankzij het prikkelende persbericht dat Hans voor ‘Ruimte om te kolven’ schreef, werd ik binnen 24 uur na versturen al geïnterviewd door BNR nieuwradio. Direct resultaat, dus!’

Daphne de Knijff-Looman, interieurarchitect, initiatiefnemer van ‘Ruimte Om Te Kolven’, www.ruimteomtekolven.nl

‘Een ambacht(…) dat hij in korte tijd bijbrengt.’

‘Hans van Willigenburg weet wat ‘tekst schrijven’ is: een scherpe kop, soepele zinnen, heldere, toegankelijke opbouw. Hij laat zien dat redactioneel schrijven echt een ambacht is. Fijnslijpen, schaven, verbeteren, net zo lang tot er een fraai eindresultaat ligt. En dat weet hij anderen, bovendien, in korte tijd bij te brengen.’

Ton Baetens – partner Politiek Online – www.politiekonline.nl

Bedankt voor de vasthoudendheid en het prikkelende doorvragen.’

Charlotte Matthes, Charlotte Matthes Organisatieontwikkeling Driebergen

Over Hans’ columns, verhalen, artikelen en gedichten:

Deze column is een verademing. Bedankt.

Frank Pieters

potdomme wat had je weer een mooie column maandag. Las hem nu pas, maar potdomme.’

@thijskleinpaste

wauw Hans, prachtige column

@JohanFretz

Mooie lezenswaardige column van de vaak irritante, maar vaak relevante, soms bloed onder nagels vandaan halende @hanstw

@ErikvanBruggen, BKB campagnebureau

Geweldig stuk, Hans

Charlie da Silva, op vk.nl

Boven artikelen die ik met plezier lees, kom ik steeds jouw naam tegen.’

Edwin Reinerie, hoofdredacteur Winq

Een práchtige samenvatting…!

Blutch1 op vk.nl

Hans is altijd +100

Bart Nijman, GeenStijl

Mooi blog.

@AlexKlusman op Twitter, BKB campagnebureau

Jouw post bracht mijn blog echt duizenden views. (…) Geweldig!

@jorisluyendijk (The Guardian)

Die gast is zo goed!

Jan Bennink/@superjan

Ik ben om! Ik heb er van genoten...’

Maurice van Dijk, redacteur uitgeverij Douane

Je eerste zin was voor mij al genoeg, geweldig...’

Anouk op www.krakatau.nl

‘Ik heb hiervan gesmuld.’

Marc op www.dejaap.nl

‘Ernstig leuk!’

Rick op www.dejaap.nl

de gedichten zijn leesbaar, helder en doordacht opgeschreven

Martijn Benders op www.loewak.nl

‘Perfect stukje, Hanzl.’

@AartLensink, eigenaar contentbedrijf LVB Networks                                                                                                                                                 
‘Geweldige column. Helaas dramatisch en angstaanjagend waar.’

Jessicaja op ThePostOnline

‘Topstuk. Mijn hoofd rolde er bijna af door mijn heftige geknik.’

Lete op www.thepostonline.nl

‘Geweldige column, mij uit het hart gegrepen.’

VVD-politica @MarianPropstra op Twitter

‘Hoe waar!’

Freek van den Engel op www.torpedomagazine.nl

 Geplaatst door om 14:26